Om oss

Kunstnerforsikringen er et felles forsikringssamarbeid mellom en rekke norske kunstnerorganisasjoner, som har gått sammen om å innhente tilbud på medlemsforsikringer.

Kunstnerforeningen består av følgende organisasjoner: 

Kontoret er bemannet med erfarne rådgivere som gir deg informasjon, forsikringstilbud, samt bistår med nytegning og flytting av forsikringer fra andre forsikringsselskaper. Rådgiverne har god kjennskap til bransjen, og ditt forsikringsbehov. 

Hvorfor benytte Kunstnerforsikringen?

  • Vi er en uavhengig forsikringsrådgiver. Det betyr at vi representerer Kunstnerforsikringen og deres medlemmer.
  • På vegne av medlemmene forhandler vi årlig priser og vilkår med forsikringsselskapene, slik at du til enhver tid har blant markedets beste forsikringstilbud.
  • Dersom dagens forsikringsleverandør i fremtiden ikke tilbyr tilfredsstillende vilkår, priser eller skadeoppgjør, kan Kunstnerforsikringen på vegne av medlemmene flytte alle forsikringene over til et annet selskap. Dette gir en reell forhandlingskraft slik at Kunstnerforsikringen er trygge på å tilby deg gode medlemsforsikringer både nå og i fremtiden.
  • Vi er medlemmenes rådgiver. Det betyr at du aldri står alene om du har dine forsikringer gjennom Kunstnerforsikringen. Oppstår det en tvist mellom deg og forsikringsselskapet vil rådgiverne på forsikringskontoret sørge for at du får det du har rett til i henhold til vilkårene.

Forsikringskontoret holder åpent mandag til fredag kl. 08.00 - 16.00.
(I romjulen er åpningstiden kl. 09.00 - 15.00. Julaften og nyttårsaften holder vi stengt).

Kunstnerforsikringens forsikringskontor driftes av vår samarbeidspartner Söderberg & Partners. Söderberg & Partners i Norge består av flere selskaper som driver med forsikringsmegling og forsikringsrådgivning. Nærmere informasjon kan du finne på deres nettsider www.soderbergpartners.no og i Finanstilsynets virksomhetsregister her.

Kunstnerforsikringen
Boks 553
1327 Lysaker